tisdag 22 september 2009

Specialspade


Jag har försökt hålla mig från att blogga om den här produkten, det har liksom känts lite för larvigt. Inte riktigt seriöst helt enkelt.

Men nu känner jag inte kan låta bli. Produkten är så dum att jag bara måste få skriva av mig. Det handlar alltså om en liten spade med ett väldigt speciellt användningsområde... Man ska helt enkelt använda den för att gräva ner resterna av sitt toabesök i skogen.

Tanken är väl iofs bra att man städar efter sig, så att nästa person som går i skogen slipper trampa i nåt otrevligt. Men behövs det verkligen en speciell spade för det? Nja, jag är skeptisk. Men handtaget ska tydligen rymma diverse "tillbehör"...

Produkten går att köpa hos Friluft.se, och till deras försvar kan man ändå säga att de har placerat den i kategorin "Presenttips". Faktum är ju att det skulle vara ganska skoj att ge bort en sån här till någon som har allt annat i uteprylsväg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar