torsdag 31 december 2009

Julklappsrapport

Idag är det nyårsafton, och det här året närmar sig därmed verkligen sitt slut. Ett nytt år och ett nytt decennium är i antågande, 10-talet, eller vad man nu ska kalla det... Förhoppningsvis blir det ett spännande uteprylsår!

Men jag tänkte bara kort berätta vad tomten hade med sig till yours truly, åtminstone vad gäller uteprylar (de mer personliga sakerna är kanske mindre intressant, åtminstone i den här bloggen). Så här kommer en liten uteprylsjulklappslista!

Roliga och användbara saker, alltihop! Återstår bara att vänta in lite mildare väder, så att man får spänna på sig Åsnesskidorna och åka ut och testa grejorna...

Till sist kan jag bara konstatera att nyhetsbrevet som just damp ner från tyska Sport-Conrad gjorde att snålvattnet rann till ordentligt...Diverse olika jackor från Arc´teryx och Marmot, skidor från K2 och en dunväst från Salewa till bra priser gjorde att jag började leta efter kontokortet... Tur (?) att pengarna är slut.

Gott nytt år till er alla!

2 kommentarer:

  1. Alltid trevligt med julklappar, själv fick familjen sig en hilleberg vindsäck och en primus micron lantern. för att inte tala om den underbara r2-jackan från patagonia som min sambo hade köpt åt mig :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, det var verkligen inte dåliga julklappar det heller! Vindsäcken och Primus-lampan ligger på min "vill-ha-lista", men jackan måste jag nog Googla på... :-)

    SvaraRadera