fredag 12 februari 2010

Fjällräven Tur

Facebook kan vara en bra källa till information ibland, inte bara om vad dina kompisar gör vid en viss tidpunkt. Om man går med i diverse grupper och blir ett fan av sina favoritprodukter kan man få tips om produktnyheter, innan de är officiellt lanserade.

Fjällrävens Facebooksida har de nämligen just lagt ut bilder på sin nya produktlinje "Fjällräven Tur", som verkar klart intressant. Med tanke på namnet är det uppenbarligen kläder som är anpassade just för turskidåkning, men som borde passa till en mängd olika vinteraktiviteter.

Kläderna är gjorda i deras egna G-1000-väv (bomull/polyester-mix), förstärkta med Vinylon F. De verkar extra stolta över byxorna, som ska ha en speciallösning som förenklar toalettbesök vintertid. Antagligen har de alltså någon typ av drop-seat. På Fjällrävens officiella hemsida har kläderna inte dykt upp ännu, så några prisuppgifter finns inte tillgängliga.

Lanseringen har skett på den stora outdoor-mässan ISPO, som varje år går av stapeln i München. Undrar hur mycket man skulle dräggla om man hade varit där...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar