onsdag 19 maj 2010

Getout.se uppdaterar

Getout.se verkar ha smyglanserat en ny version av sin hemsida. Det handlar inte om någon ny design eller nåt åt det hållet, utan istället verkar de ha bytt ut själva e-handelssystemet. Bland erbjuds vi numera bättre länkar (dvs man förstår vad länken går till) till de olika produkterna, se exempelvis denna: http://www.getout.se/sv/artiklar/crux-weekend-he-.html (för övrigt bra pris på den där produkten just nu...). Tidigare använde de sig istället mest av id-nummer till de olika produkterna. Så den ändringen är klart bättre jämfört med den gamla versionen.

Däremot tycker jag fortfarande att det är lite svårt att hitta på Getouts hemsida. De olika kategorierna känns inte helt genomtänkta, och menyn som sådan är inte heller särskilt tydlig. Det finns även en del grafiska element som jag tycker är lite märkligt färgsatta:


Ljusgrått på grå-vit bakgrund är väl kanske inte det bästa alternativet om man ska kunna läsa det... Men det kanske ska ändras framöver det också, vi får väl se. Rent generellt verkar bytet till den nya plattformen inte vara helt klart heller. När man klickar på "Leveranstid" för en produkt så får man bland annat se den här grafiken:Gissningsvis är det meningen att det ska vara Getouts logga där... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar